mandag 27. oktober 2008

Adventslys

Fant disse nydelige lysene hos Virre hun har laget hjertene av leire og gjort avtrykk av stempelputene. Riktig så lekkert!

8 kommentarer:

 1. kva får deg til å tru at dette er greit - å kopiere andre sine bilde? Har du spurt om lov?

  SvarSlett
 2. Vel i følge god blogg skikk så refererer jeg til hvor jeg finner det... Påstår ikke at dette er mitt eget...

  SvarSlett
 3. Hei hei!! Nei, dette gjør meg da slettes ingenting. Som du selv skriver så tar du jo ingen kredit for at det er ditt bilde og du linker fint videre inn til min side. Så dette ser jeg bare på som en koselig hilsen om at du likte noe som jeg hadde laget. Og det setter jeg stor pris på :)

  SvarSlett
 4. No ser eg at Virre gir deg samtykke her, og då er det greit frå hennar side. Men heile idéen bak bloggen din er å vise til andre bloggar, og så syns eg du går langt over streken. Dei som tek bilda har opphavsrett til dei, og då skal du ha samtykke, så enkelt er det.

  Unntaket er pressebilde som firma gir ut for promo, eller der samtykket er implisitt, for eksempel på Youtube, der det opphavsmennene vil ha bort blir fjerna.

  SvarSlett
 5. ideen bak min blogg er å samle mange gode ideer på et sted... Hverken mer eller mindre...

  SvarSlett
 6. Samling av gode idéer er vel og bra - men uansett må du innhente tillatelse fra rettighetshaveren.

  Fint at du lenker til rettighetshaveren, men det er altså ikke tilstrekkelig!

  SvarSlett
 7. Jeg må si at jeg ikk skjønner vitsen med og ha en blogg for og legge ut bilder fra andre blogger. Og til og med uten og innhente tilatelse. Det synes jeg er rett og slett er usmakelig.

  SvarSlett
 8. Begynner igrunn å bli litt lei av å svare på det samme om igjen og om igjen.

  Hva er vitsen med å kjøpe bolig pluss? Hva er vitsen med å skrive blogg?

  Jeg mener at man kan da skrive om hva man vil, om det er vg sine nyheter man legger ut en gang til og sier sin mening om, eller det er ei driftig dame som har laga noe fancy...

  Hva med deg da A-mora... hva inspirerer deg?

  Har du lest de siste kommentarene på det nyeste innlegget ser du at jeg har lagt meg flat for kritikken og arbeidet med å innhente tillatelser/slette innlegg uten tillatelse er allerede begynt.

  Med 150 innlegg så tar dette litt tid men det skal ordne seg :)

  Poenget mitt med denne bloggen er å ha en plass å vise frem alle bokmerkene som en lager seg opp gjennom åra, og gjøre stas på de som er flinke, oppfinnsomme etc...

  Det hadde vært finnt om denne ballen kunne bli lagt død nå.

  På forhånd takk

  SvarSlett