fredag 6. februar 2009

Flere gafler!

Gafler kan jo brukes tilså mangt, som Evy har vist mange ganger i bloggen her:)
I dag kom jeg over enda en liten ide til hva en vakker gaffel kan brukes til.


Lim på små magneter på baksiden, og *vips*, du har noen morsomme "huskelappholdere".
Bildet er hentet her.

Slettet endel av innlegget mitt siden jeg nok var for kjapp ute i avtrekkeren til å kritisere tidligere kommentarer.
Beklager overtredelser, og skal bli flinkere til å følge de retningslinjer som er blitt opplyst.

Med vennlig hilsen en ydmyk skrapkake..

Uansett. God helg og vær kreativ;D

5 kommentarer:

 1. Du skal ha samtykke for å publisere ting andre har opphavsrett til på din blogg. Det er ikkje snakk om å ikkje vise ting til andre, det handlar om at ein viser ting i sin kontekst, og kanskje ikkje vil ha tinga vist i ein annan kontekst. At mange vil ha sine ting flytande fritt rundt betyr ikkje at du kan ta deg til rette. Men opphavsretten er faktisk eitt av dei områda der det er lettare å få tillatelse enn tilgivelse.

  Dessutan: Når ein først tek seg bryet med lå lage ein blogg, skal det ikkje ligge noko av ein sjølv i den bloggen og? Eller skal det vere berre kopiering av det andre har gjort? Det siste er ikkje ei juridisk betraktning, meir ei bloggfilosofisk.

  SvarSlett
 2. Annicen, i finn ikkje artikkelen i inne på apartmenttherapy... huske du ka dem heite sånn spesifikt? (enkelte sider sender deg bare til hovedsiden, det er arg)

  SvarSlett
 3. Hei der, det er vel meg som skapte litt røre her og ja må si jeg er litt skuffet...

  Javisst linker du og javisst skriver du kommentarer i din egen blogg men hvorfor tar du deg ikke bryet med å legge inn en kommentar fra de du linker...? -Spørre om lov, gi beskjed om det er ok. Sikker på at du hadde fått et ja overalt, det er bare det en blir litt paff med det samme en kommer over en slik side. Denne var den en venninne som gjorde meg oppmerksom på. Her i høst fant jeg faktisk en hel blogg med mine driv ved prosjekter i og ja, må si jeg ble sjokka. Klikka meg straks ut og lurte på er det virkelig mulig være så utrolig lite høflig... Nå ser jeg den bloggen er slettet, finner den ikke igjen. Men ja, fortsett i din gamle stil du bare, men et lite tips bare; Stikk innom de du låner bilder fra og og spør om lov først da...Det koster jo så innmari lite, eller?

  SvarSlett
 4. Hei Gundam,
  det var nok akkurat denne bloggen du leste da du fant dine drivved ting... Det var din side som inspirerte meg til å starte denne bloggen...
  Skrapkaka anbefalte din blogg og jeg bladde meg gjennom alle bloggene hun anbefalte og fant litt her og der. Problemet var å finne igjen alle disse gode ideene og sidene etterpå.

  Jeg ser at jeg nok har trampet i klaveret, og jeg kan godt fjerne dine ting fra bloggen min...

  Sitter her med klump i halsen, og føler meg utrolig teit...

  Jeg ville bare vise andre surrehuer som meg et sted hvor alt var samla, dette er nok mer en huskeliste for min egen del, men ser jo at mange er innom...

  I ska prøve så godt i kan og ikke la meg rive med neste gang og gi lyd når jeg linker...

  SvarSlett
 5. Legger meg flat her jeg også. Det har ikke vært meningen å støte noen. Har vel egentlig ikke tenkt så mye over hva som er "lov å ikke lov" på nettet. Men, men. Det har iallefall kun vært mens som en hyllest, og ikke noe negativt, og håper at det kanskje bøter litt på.
  Og jeg også skal ta meg sammen og spørre om lov før jeg låner noe fra andre.

  SvarSlett